Lirik Cing Cangkeling - Lagu Daerah Jawa Barat

Lirik lagu Cing Cangkeling daerah Jawa Barat
Nada Dasar: Do=C
Birama: 2/4
Tempo Lagu: Moderato / Sedang
Berasal dari daerah: Jawa Barat

Lirik lagu Cing Cangkeling.

Kleung dengdek buah kopi raranggeuyan
Keun anu dewek ulah pati di heureuyan

Cing cangkeling manuk cingkleung cindeten
Plos ka kolong bapak satar bulenung