Lirik Tokecang - Lagu Daerah Jawa Barat

Lirik lagu tokecang daerah Jawa Barat
Nada Dasar: Do=C
Birama: 2/4
Tempo Lagu: Moderato / Sedang
Berasal dari daerah: Jawa Barat.

Lirik lagu Tokecang.

Tokecang, tokecang, bala gendir tosblong
Angeun kacang, angeun kacang, sapariuk kosong

Aya listrik di masigit, meuni caang katingalna
Aya istri jangkung alit, karangan dina pipina

Tokecang, tokecang, balagendir tosblong
Angeun kacang, angeun kacang, sapariuk kosong